Nieuws

Wijn en spijs Zomer 2018

vrijdag 21 september 2018



Vrijdag 21 en zaterdag 22 september
&
Vrijdag 7 en zaterdag 8 december

Vanwege het grote animo wat er is voor onze wijn en spijs avonden maken wij graag alle datums bekend voor het hele jaar 2018.
Zo kunt u de datum alvast vast leggen in uw agenda en hoeft u geen avond te missen.

Het thema voor 21 en 22 september zal zomer zijn. Zo kunnen we heerlijk met z'n alle de zomer goed afsluiten en zullen wij u de mooiste zomer gerechten serveren met heerlijke bijpassende wijnen.

Op 7 en 8 december zal het thema wild en champagne zijn. Dan zullen wij u laten zien dat wij niet voor niks het beste wildrestaurant zijn!
Reserveren kan via 0499-851777 of via onze website.(Uiteraard houden wij rekening met eventuele allergenen of wensen, deze gelieve te vermelden bij de reservering).
 

Wijn en Spijs 18 en 19 mei

maandag 16 april 2018

''Wijn en Spijs''

 Aanstaande vrijdag en zaterdag 18 en 19 mei organiseren wij weer een wijn en spijs avond.
Dit keer zal het thema lente zijn, met frisse creaties en natuurlijk zitten er asperges in het menu.
Voor meer informatie of reserveringen kunt u ons bereiken via 0499-851777 of info@restaurantbastille.nl

 Met eventuele allergenen of wensen wordt uiteraard rekening mee gehouden (graag vermelden bij de reservering).


Winter BBQ

dinsdag 28 november 2017

Op dinsdag 28 november organiseren wij een WinterBBQ!

Een hele gezellige avond met Argentijnse wijnen van Sottano. Van dit wijnhuis zal er iemand aanwezig zijn om je hier meer over te kunnen vertellen. Ook zal onze biologische slager (Ecofields) en Arno Aartsen van Prowines aanwezig zijn, kortom een lekkere en gezellige avond.

Denk hierbij aan typische Argentijnse gerechten en bereidingen zoals een Argentijnse biefstuk van de grill, Argentijnse gamba's en andere typisch Argentijnse ingrediënten.

Reserveer hiervoor telefonisch via 0499-851777 of reserveer via de link rechtsboven. ( 'reserveren')


Wijn en spijs

donderdag 2 november 2017


We hebben weer een datum vastgelegd. Dit keer zal de wijn en spijs avond op 2 november plaatsvinden. Op deze avond komt er iemand van het wijnhuis Bellingham uit Zuid-Afrika.

Wij zullen een heerlijk 5-gangen menu serveren met aansluitende wijnen van Bellingham.
Voor 62.50 p.p. heeft u een culinair 5-gangen menu mét bijpassende wijnen.

Uit ervaring is er grote animo voor deze avond dus wees er snel bij want de eerste reserveringen zijn al binnen !

Meer informatie? of wilt u graag direct reserveren, neem dan contact met ons op via 0499-851777 of klik op de link reserveren rechtsboven op de pagina.


Personeel gezocht

zaterdag 26 augustus 2017

Gezocht: Keukenhulp, leerling koks en afwassers.

Wij zijn per direct op zoek naar leuke, enthousiaste doorzetters.
Wil jij werken in een gezellig jong team en genieten van een goed salaris, doorgroei mogelijkheden, cursussen en een gezellige werksfeer? Reageer dan snel via info@restaurantbastille.nl


Samenloop voor hoop

maandag 12 juni 2017

WAUW!! dat is wat we dachten toen de SamenLoop voor Hoop in Best alweer afgelopen was, samen met ons team hebben we een fantastische 24 uur achter de rug om nog vaak over terug te denken. Ook mede dankzij onze geweldige sponsoren hebben wij het mogelijk kunnen maken dat de gehele opbrengst naar het KWF gaat.


Samenloop voor hoop 2017

woensdag 19 april 2017

Dit jaar sponsoren wij als restaurant het evenement samenloop voor hoop in Best. Samen met Rob Vlugt, Patrick de Jong, Hans Pepers en Ben de Jong organiseren wij een heel gezellig frans Café in de kiosk op het gemeentehuis plein waar u op het gezellige terras kunt genieten van heerlijke ontbijtjes, verse koffies, croissants en voor degene die wil, ook een goed glas wijn of een glas Franse Whisky gaan verkopen. De gehele opbrengst hiervan gaat naar het KWF om onderzoek te doen naar bestrijding van kanker.

Inschrijven of doneren via ons team kan via www.teambastille.nl
Ook staat er meer informatie beschreven van het evenement op 10 en 11 juni.


Vacature medewerker bediening

dinsdag 18 april 2017

Binnen ons team zoeken wij nog versterking in de bediening (min. leeftijd 17 jaar). Ben jij die enthousiaste, flexibele en spontane persoon die wij zoeken?

Ervaring is gewenst.

Solliciteer dan door je cv en je motivatie te mailen naar info@restaurantbastille.nl Of loop gerust even binnen voor meer informatie.


Wildmenu actie

zaterdag 4 februari 2017

Nog heerlijk genieten van het wildmenu? Dat kan uiteraard de gehele maand februari nog en alleen nu betaalt u voor een 4-gangen wildmenu 34.50 tegen inlevering van deze bon! Print uw bon uit en neem deze mee naar ons restaurant.


Valentijnsdag

zaterdag 21 januari 2017

Wilt u uw geliefde verrassen met valentijnsdag?
Wij zijn dinsdag 14 februari speciaal open voor deze liefde volle dag. 

Bekijk het valentijnsmenu hier.


Wijn en spijs avond

woensdag 18 januari 2017

WIJN EN SPIJS

9 en 10 februari hebben wij weer een wijn en spijs avond.

Onze wijn en spijs avond zal weer een verrassende avond worden met vooral veel gezelligheid en uiteraard zal onze chef weer iets nieuws presenteren.

Op deze avond zullen wij u verrassen met een 5 gangen diner waarbij wij u 2 halve glazen wijn per gang serveren.
Dit alles voor 59.50 per persoon.
U zult versteld staan hoe u gerechten en wijnen met elkaar kunt combineren.

Reserveer snel.


Kerst bij Bastille

zondag 25 december 2016

De gezellige kerstdagen zitten er weer aan te komen. Dit jaar zijn wij kerstavond, 1ste en 2de kerstdag geopend. Wij serveren op deze avonden het onderstaand kerstmenu (allergieën/wensen kunnen uiteraard aangegeven worden).

Klik hier voor ons kerstmenu


Wildmenu

vrijdag 4 november 2016

Vanaf deze week hebben wij weer een nieuwe kaart, waar u heerlijk kunt genieten van bijzondere gerechten en uiteraard wildgerechten. Neem een kijkje op onze nieuwe kaart en laat u verrassen. Ook hebben wij voor de bierliefhebbers bijpassende bieren van Jopen.

Klik hier voor het wildmenu.


Bastille 2 jaar open

vrijdag 1 april 2016

Beste gasten,

Vrijdag 1 april zijn wij alweer 2 jaar geopend. Om dit te vieren zijn wij al vollop aan de gang.

29 en 30 maart zullen hier kleine aanpassingen plaatsvinden om dit gezellig met iedereen te kunnen vieren.

Op deze 2 dagen zullen wij dan ook gesloten zijn.

Bent u nieuwsgierig naar wat hier zal komen? Hou dan onze facebook pagina en onze site in de gaten en blijf op de hoogte van ons 2 jarig bestaan.