Menu

Culinair genieten op z'n best

Een echte ambachtskeuken, wij werken dagvers en met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Onze producten komen van met zorg uitgezochte leveranciers, die dezelfde passie delen als ons. 

Doordat wij alles zelf maken, weten we precies wat in onze gerechten zit. Hierdoor kunnen wij perfect rekening houden met uw allergieen en dieetwensen. 

Bekijk hieronder onze a la carte kaart en ons wildmenu.

Klik hier voor de wijnkaart


U kunt ook thuis van onze gerechten genieten.
U kunt onze gerechten van donderdag tot en met maandag tot 15.00 uur bestellen en zelfs tot 18.00 uur ophalen. Op onze gerechten geldt een korting van 10% betreft afhaal, excl. de soepen en de salades.

Ook onze wijnen kunt u mee naar huis nemen, wij kunnen hierin ook advies geven en met u meedenken.
Op onze wijnen geld een korting van 15% als u ze mee naar huis neemt. 





Borrelkaart



Kalfsbitterballen met mosters (8 stuks) 8.00

Krokante kip met oosterse mayonaise (8 stuks) 9.50

Eenden loempia met chilisaus (6 stuks) 9.50

Broodplankje met onze seizoensdip 7.75

Huis gemarineerde olijven 3.75

Borrelplank Bastille 8.50 per persoon
Tomaten broodje | aioli | krokante kip | kalfsbitterbal | eenden loempia | 1 kaas | gemarineerde olijven | 1 soort vlees

Borrelplank Deluxe 13.75 per persoon
Tomaten en brioche broodje | aioli | krokante kip | kalfsbitterbal | eenden loempia | 2 soorten kazen | 2 soorten vlees | gemarineerde olijven




Verrassingsmenu


3 gangen - 36.50 p.p.
4 gangen - 44,00 p.p.
5 gangen - 52.50 p.p.


Meerpijs kaasplankje ipv zoet 5.50 per persoon
Meerprijs friet 3.50


Wijnarrangement

3 gangen - 19.50 p.p.
4 gangen - 26.50 p.p.
5 gangen - 34.50 p.p.






A La Carte




Salade bowl



Caesar salade 14.50
Caesar salade
Kippendij | ansjovis | parmezaanse kaas | cherrytomaten | ei | croutons

Salade gepekelde zalm 15.50
Pickled salmon salade
Gepekelde zalm | mesclun | komkommer | cherrytomaten | radijs

Salade geitenkaas 15.00
Goatcheese salade
Geitenkaas | mesclun | appel | gele biet | cherrytomaten | notenmix | honing



Voorgerechten


Steak tartaar 11.75
Steak tartare
Steak tartaar | eidooier 68 graden | zoetzure groente | parmezaanse kaas

Tonijn tartaar 12.75
Tuna tartar
Tonijn tartaar | yoghurt creme | zoetzure groente | hollandse garnalen | furikake

Carpaccio Bastille 12.50
Beef Carpaccio Bastille
Rundercarpaccio | kappertjes | rucola | groene kruidendressing | zongedroogde tomaat |
36 maand oude reypenaer

Pannacotta van geitenkaas 10.75
Goat cheese panna cotta
Panacotta van geitenkaas | kweeperengel | gemarineerde groente 




Hoofdgerechten


Snoekbaars 24.50
Pikeperch
Snoekbaars | kerrie appel risotto | sugarsnaps | saus van kokos limoen | coquille

Kalfshaas 26.00
Veal tenderloin
Kalfshaas | puree van aardappel en groene kruiden | babymais | kastanje champignon |
haricot vert | saus van gerookte knoflook

Vegatarische truffelpasta 19.75
Vegetarian truffle pasta
Spaghetti | zontomaat | spinazie | prei | courgette | paddestoelen



Dessert


Abrikoze panna cotta 9.75
Apricot panna cotta
Abrikoze panna cotta | stoofappel | bastogne | sinaasappel ganache

Witte chocolade 10.75
White chocolate
Witte chocolade mousse | karamel ganache | yuzu creme | witte choco crunch

Kaasplankje van fromagerie Guillaume 13.75
Cheeseplatter from fromagerie Guillaume
5 kazen | notenbrood | compote