Trouwen & Rouwen


Trouwen bij Bastille


Een bruiloft is voor de meeste mensen de mooiste dag van hun leven. Maar een perfecte bruiloft ziet er voor iedereen anders uit. Bij een huwelijk komt een hoop kijken, maanden lang moet er veel geregeld worden en er komen veel vragen op je af. Bij Restaurant Bastille nemen we graag de tijd om alle wensen te bespreken om voor u een uniek en ultieme trouwdag samen te stellen. Dat begint met een allereerste kennismakingsbezoek, zodat jullie meteen de trouwlocatie goed kunnen bezichtigen. Wij begeleiden u graag bij iedere stap en indien mogelijk zorgen wij voor originele ideeën om voor u een onvergetelijke bruiloft te maken!

U kunt van ons een geheel verzorgde dag verwachten, waarbij geen enkel onderdeel over het hoofd wordt gezien. U kunt ervoor kiezen om uw huwelijk bij Bastille te laten voltrekken, en een huwelijksdiner bij ons te organiseren, met aansluitend een prachtig trouwfeest.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een deel van uw trouwdag bij ons te organiseren.
Ons restaurant is erg smaakvol ingericht met grote kroonluchters. De entree kan eventueel naar wens aangekleed worden met fakkels. Niks is voor ons te gek. Het gehele restaurant kan voor u aangekleed worden zoals u dat wil. Van danszaal tot de meest moderne licht- en geluidstechnieken is Bastille de perfecte locatie voor uw trouwfeest.

Bastille is centraal gelegen in Brabant, op 1 minuut lopen van het treinstation en vlakbij de snelwegen A2, de A58 en de A50. 

Wij maken graag met u een afspraak. En zouden vereerd zijn om jullie bruiloft te mogen verzorgen!



Rouwen bij Bastille


Reeds enkele malen hebben wij een afscheidsdienst gehouden in jullie mooi en sfeervol ingericht restaurant.

Met gepast enthousiasme en warm aandacht voor de familie en hun gasten bieden jullie de mogelijkheid om op een gehele eigen manier afscheid te nemen van hun dierbare.

Voor wat kleinere gezelschappen is de ruimte goed en te richten voor een afscheidsdienst en wij ontvangen positieve reacties hierover. Dit maakt dat wij zeer te spreken zijn over Rens en Demi, samen met hun team. Zij zorgen ervoor dat op deze locatie, familie in een moeilijke en verdrietige periode, zich geheel eigen kan zijn in het afscheid.

Wij komen graag bij jullie terug!

Ed en Wilmi Schultze
Schultze uitvaartbegeleiding